Quan comences a la fotografia, tens tot just una idea instintiva del que t'agrada i el que no. Quan avances en el seu aprenentatge, comprens la forma de comunicar aquestes idees de manera crítica i argumentada. Quan això es transforma en la capacitat de saber que material, habilitat i tècnica has d'utilitzar per obtenir el que desitges en cada moment, llavors ja ets un fotògraf.

La resta és burocràcia, diners i joc d'egos. El que realment hauria d'importar del fotògraf és la seva visió personal i la manera com la transmet al món.

 

El meu nom és Pablo Souviron, i sóc fotògraf retratista i editorial. En els meus composicions no hi ha arestes ni forçats, sinó un homenatge a la persona que em dóna confiança. És l'únic que puc dir de mi. La resta, prefereixo que ho digui la feina que faig.

A més d'exercir l'ocupació de retratista privat, editorial i de moda, sóc el fotògraf oficial del certamen de bellesa nacional Linda i Guapo d'Espanya, la Passarel · Larios Màlaga Fashion Week, el Marbella Luxury Weekend i diversos esdeveniments culturals que es desenvolupen a la Costa del Sol, on tinc el meu estudi i centre de treball, encara que assumeixo projectes arreu del territori nacional.

Així mateix, va realitzar reportatges de caràcter social i cròniques fotogràfiques per encàrrec editorial per a diferents publicacions.

També participo en la formació de les noves promocions de models de l'agència Nova Moda Model and Management, amb seu a Màlaga, i em faig càrrec de la seva imatge corporativa i promocional.


No obstant això, Pablo Souviron és únicament una peça d'una maquinària. És merament una signatura. Amb mi col · laboren persones que fan possible dur endavant tant la sessió més íntima com les produccions més ambicioses que se'ns proposen. Estic molt orgullós de l'equip que tinc, i sempre tenen el meu respecte, admiració i agraïment. Una gran part de cada fotografia que publico, és gràcies a ells i considero un privilegi poder comptar amb tant talent com el que em brinden.